Om oss

AT Plan & arkitektur er totalleverandør av arkitekttjenester.

Vi har kontor i Tromsø og i Oslo, og er 37 ansatte. Våre kunder er i hovedsak eiendomsutviklere og entreprenører som bygger boliger og næringsbygg. Vi prosjekterer i tillegg offentlige bygg som studentboliger, skoler og helsebygg. Våre tjenester omfatter tidligfase, regulering og byggprosjektering.

Vi produserer robuste arkitektoniske løsninger basert på kunnskap om funksjonalitet, økonomi og offentlig rammeverk. Samspillet med våre kunder i utviklingen av prosjektet anses som vesentlig for å lykkes med å skape gode prosjekt.

Vi leverer rådgivning innenfor prosjektutvikling og tidligfase, samt reguleringsarbeid med førstehåndskunnskap om offentlig rammeverk, reguleringsprosess og teknisk fremstilling. Hos oss får du ivaretatt behovet for en forutsigbar og effektiv planprosess som resulterer i fleksible og robuste reguleringsplaner.

Vår byggprosjektering vektlegger kostnadseffektive, forskriftsmessige og gjennomprøvde løsninger iht TEK og Byggforsk, og vi leverer effektiv detaljprosjektering som har fokus på rammene i totalentreprisen og entreprenørens produksjonslinje.